Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Oamenii legii atenți la cei care în această perioadă încalcă legea

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat pe raza județului Vaslui pentru combaterea faptelor ilicite de comerț și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului.
Oamenii legii atenți la cei care în această perioadă încalcă legea Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat pe raza județului Vaslui pentru combaterea faptelor ilicite de comerț și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului. Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanVaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - au executat mai multe acțiuni polițienești pe raza județului Vaslui (municipiilor Vaslui, Bârlad și Huși precum și a comunelor limitrofe), pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, dar și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului, prin efectuarea de controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în sfera alimentației publice. În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la peste 160 de agenți economici și au legitimat peste 200 de persoane, iar în urma neregulilor constatate s-au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 103.500 lei. Cele mai multe sancțiuni – 48 – au fost aplicate pentru abateri săvârșite la Legea 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicit, iar 12 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28 din 1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, au fost confiscate mai multe produse comercializate fără documente legale de proveniență (produse alimentare, produse destinate curățeniei, alcool sanitar și produse medicale), în valoare totală de peste 2.800 lei, precum și suma de 4.490 lei. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui vor continua desfășurarea de acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației în vigoare.Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanVaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – au executat mai multe acțiuni polițienești pe raza județului Vaslui (municipiilor Vaslui, Bârlad și Huși precum și a comunelor limitrofe), pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, dar și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului, prin efectuarea de controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în sfera alimentației publice.
În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la peste 160 de agenți economici și au legitimat peste 200 de persoane, iar în urma neregulilor constatate s-au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 103.500 lei. Cele mai multe sancțiuni – 48 – au fost aplicate pentru abateri săvârșite la Legea 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicit, iar 12 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28 din 1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată, au fost confiscate mai multe produse comercializate fără documente legale de proveniență (produse alimentare, produse destinate curățeniei, alcool sanitar și produse medicale), în valoare totală de peste 2.800 lei, precum și suma de 4.490 lei.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui vor continua desfășurarea de acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației în vigoare.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.