Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

ONG-ul bârlădean care a contestat licitația a pierdut. Poate începe strângerea câinilor fără stăpân?

Consiliul Național de Soluționare a Licitațiilor respinge ca nefondată contestația depusă de Asociația pentru Protecția Animalelor fără Stăpân din Bârlad în contradictoriu cu municipiul Bârlad.

Vești bune pentru cei care doresc să nu mai vadă câini fără stăpân pe stradă. După ce la licitația organizată de autoritatea bârlădeană a fost desemnat câștigătorul, reprezentanții ONG-ului bârlădean care au pierdut s-au adresat Consiliului Național de Soluționare a Licitațiilor.
Aceștia au decis că “în mod legal oferta Asociației Câinilor fără Stăpân din Bârlad a fost respinsă aceasta neputând presta în integralitate serviciile care fac obiectul contractului de concesiune, iar SC J&J Medicalvet SRL nu a fost declarată subcontractant sau asociat”.
Cât privește critica adusă declarării câștigătoare a unei oferte cu preț mai mare, se reține că, atât timp cât oferta contestatarei a fost respinsă, criteriul de atribuire nu i se aplică acesta fiind aplicabil ofertelor admisibile.
Membrii Consiliului au decis că “oferta Asociației pentru Protecția Câinilor fără Stăpân din Bârlad a fost respinsă ca neconformă ,deoarece nu satisface în mod corespunzător cerințele caietului de sarcini, respectiv în statutul asociației nu este specificată activitatea sau scopul asociației de a eutanasia câinii fără stăpân”.
Cei care au câștigat licitația sunt două societăți din Vaslui, SC Serv Vet Impex SRL – SC Serv Prodmed Impex SRL”. Aceștia vor primi de la municipalitatea bârlădeană 1.814.400 lei (fara TVA) pentru următorii trei ani de concesiune.
Aceștia vor trebui să îi captureze, să-i transporte, consulte, dar și să îi trieze și să îi adăpostească. Aici vorbim de minimum 100 câini/lunar. ONG-ul bârlădean care a pierdut poate formula plângere în termen de zece zile.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.