Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Orașul rugbyului pregătit să întâmpine nume grele ale sportului cu balonul oval

 Premieră de zile mari: Bârladul va găzdui pe 25 mai 2019, cel mai important eveniment rugbistic la nivel național, respectiv cele două finale ale Superligii la Rugby, ediția 2018-2019.

Decizia a fost luată de Colegiul Director al Federației Române de Rugby și vine ca o recunoaștere a eforturilor depuse de administrația locală bârlădeană pentru susținerea sportului cu balonul oval.

„Oportunitatea organizării acestor finale are ca fundament tradiția pe care rugbyul o are în această zonă, dezvoltarea continuă și perspectivele pe care Bârladul le etalează pe harta rugbyului romanesc. Îmbunătățirea infrastructurii, susținerea autorităților publice locale și publicul cunoscător al acestui sport sunt elemente care creează premisele organizării unui eveniment sportiv reușit. Vă mulțumim pentru colaborare și sperăm ca împreună să oferim iubitorilor de rugby din Bârlad momente memorabile în compania celor mai bune echipe de rugby din România”, se arată într-o adresă oficială a Federației Române de Rugby.

Prin urmare, pe data de 25 mai la Bârlad vor poposi cele mai bune patru formații ale momentului, respectiv CSM București, CSA Steaua București, Timișoara Saracens și CSM Știința Baia Mare, care, în funcție de rezultatele din ultima etapă, vor juca finala mare și finala mică a Superligii la Rugby.

Cele două finale ale Superligii vor fi televizate. Pe teren vor evolua nu mai puțin de 12 jucători din Bârlad, actualmente legitimați la cele patru formații, inclusiv cunoscutul rugbist Ovidiu Tonița, titular la CSM București.

Așadar, notați-vă ziua în calendar pentru că vom avea parte de un regal rugbystic și împreună trebuie să susținem „autobuzul din Carpați”. Hai Ovidiu Tonița!

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.