Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Patru dintr-o lovitură -așa procedează Brătienii vasluieni

Trei primari liberali împreună cu un președinte de organizație au fost excluși din PNL Vaslui. Edilul șef de la Vinderei îl acuză pe prim vicepreședintele Dumitru Boroș de această decizie.

Vă aduceți aminte de primarul care în loc să facă o chermeză de zilele comunei a preferat să se ocupe de drumuri? Ei bine, Ionuț Ghiur edilul de la Vinderei s-a trezit exclus din PNL.

Alături de el s-au regăsit și primarii din Perieni, Gherghești, Pochidia dar și președintele organizației din Mălușteni. În cadrul unei conferințe de presă, Dumitru Boroș a explicat care au fost motivele pentru care s-a luat această decizie eschivându-se la întrebarea care viza scorul obținut de PNL la Bârlad la aceste alegeri parlamentare.

“Eu nu am avut grija niciunui UAT, a niciunui primar. A fost o decizie luată după ce colegii noștri s-au pus în afara partidului. Ce poți spune despre acest om? Mai este liberal? Oamenii din comună au venit și au spus ce s-a întâmplat în comună. Unii primari au impresia că dacă ești primar poți să joci cum vrei și când vrei cu argumentul că am niște probleme de rezolvat la nivel de comunitate. Și atunci încalci linia partidului. Partidele cer și o anumită loialitate față de doctrină și ce se întreprinde în partid. E vorba despre primarii din Vinderei, Perieni, Gherghești și de colegul nostru Balaban Mirel de la Mălușteni.” a declarat Dumitru Boroș, prim-vicepreședinte al PNL Vaslui.
Întrebat despre măsurile care s-au luat în interiorul PNL în legătură cu rezultatul alegerilor din Bârlad, răspunsul oferit de politicianul Boroș este hilar. “ Nu am obținut un vot deasupra PSD-ului (n.r. aceștia au fost peste liberalii cu 200 de voturi). Dar poate să spună cineva că noi nu am muncit la Bârlad, poate să spună cineva că am făcut noi nu știu ce în timpul campaniei? Că m-am dus să discutăm sau poate spune cineva că m-am dus la București să obțin nu știu ce pentru Bârlad? Mă duc cu probleme administrative ,oficial fără conotații politice” a precizat Dumitru Boroș. Niciun cuvânt despre faptul că bârlădenii l-au sancționat atât pe el și implicit partidul datorită dealul-ului cu PSD-ul pentru funcția de viceprimar. “ Vă rog să nu mai vorbiți de trădători”- aceasta a fost reacția primarului de Vinderei exclus din PNL Reacția primarului Ionuț Ghiur din Vinderei nu a întârziat să apară! Printr-o postare publică, acesta aduce argumente la criticile care i-au fost aduse de Dumitru Boroș. “Am ascultat cu interes interviul domnului primar Dumitru Boros și am fost uimit de seninătatea cu care minte.Eu nu am fost la ședința CDJ dar majoritatea mi-au confirmat faptul ca domnul primar Boroș a afirmat ca rezultatul prost de la Bârlad de la alegerile europarlamentare se datoarează și comunelor cu primari liberali care l-au sabotat, iar numele meu a fost folosit cu subiect și predicat. Am sesizat că domnul primar afirmă că oamenii de lângă mine le-au transmis faptul că eu am făcut campanie la ALDE. Domnule primar , oamenii care v-au furnizat informațiile prin domnul Onofrei sunt de la PSD , nu de la PNL! Domnul Onofrei are o relație apropiată cu domnul Chiriac Vasile care a fost candidatul domnului Onofrei din partea PMP , actualmente la PSD la alegerile locale din 2016. Să știți domnule primar ,comuna Vinderei a depus în februarie 2017, 14 proiecte pe PNDL, obținând cea mai mare finanțare din județul Vaslui, pe 7 dintre ele. Pe atunci, deputatul Olteanu era în Partidul Național Liberal și critica PSD-ul și ALDE, până l-ați făcut să plece. Nu este vina noastră că Bârladul nu a reușit să depună proiecte eligibile pe PNDL 2. Vă rog să nu mai vorbiți de trădători , aduceți-vă aminte cum ați numit viceprimar PSD. La anul vom fi in campanie și vom vedea cine va fi câștigător!”

Doar timpul va fi cel care o să decidă cine a avut dreptate și cine a mințit.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.