Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Una dintre cele mai în vogă piese ale Teatrului „Principal” din București va fi jucată pe scena teatrului bârlădean, pe 23 noiembrie, începând cu ora 19.30. Este cadoul pe care Clubul „Rotary” Bârlad îl oferă pentru copiii cu performanțe școlare.

Așteptăm publicul, vineri 23 noiembrie, în sala Teatrului <<Victor Ion Popa>>, pentru a urmări o piesă excepțională – „Amanta”, o adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz. Este un prilej bun de a contribui astfel la strângerea de fonduri pentru premierea celor mai buni elevi, care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. În distribuția spectacolului caritabil se află nume cunoscute, precum Magda Catone și Monica Davidescu. Regia este semnată de Armand Calinovici, iar scenografia îi aparține Mirelei Maria Niculescu”, a declarat Florin Barbu, președintele Clubului „Rotary” Bârlad.

Clubul organizează la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a XVII-a ediție a Galei Performanței Școlare, eveniment ce are drept scop stimularea și premierea tinerei generații care performează la diferite discipline școlare. (V.B.)

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.