Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

“Pleacă ai voștri, vin ai noștri”

“Nu te supăra,frate” ar fi fraza care ar putea caracteriza mutările de pion de pe tabla administrației publice vasluiene.

O serie de funcționari numiți politic, se pregătesc de marea debarcare.
Startul schimbărilor politice a fost dat de Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica prin anunțul demisiei adus la cunoștiința opiniei publice.
“A fost o onoare să îmi servesc țara și pe vasluienii mei dragi. O experiență pe care o voi purta in suflet ca pe cel mai prețios dar! Este o demisie de onoare! Am înțeles sa fac acest lucru pentru ca Guvernul care m-a susținut și care a susținut toate proiectele județului in ultimii doi ani și jumătate tocmai a fost demis. Plec cu sentimentul datoriei împlinite! In cei doi ani și cinci luni de mandat pot afirma cu responsabilitate ca am avut o conduita transparentă, iar Instituția Prefectului județul Vaslui a fost cea mai vizibila instituție din județ.  Am interacționat și am căutat in permanenta soluții la rezolvarea problemelor cetățenilor din județ in limitele legii. Am reușit sa redau adevarata importantă celui mai mare punct de frontiera de la Est – Albița-reabilitand întreaga infrastructura rutieră, degradata de ani buni. Am făcut toate demersurile pentru deschiderea unui punct de recoltare a sângelui la Vaslui. Spațiul este amenajat și ne aflam in faza de achiziție a aparaturii medicale. In perioada următoare va fi deschis și acest punct. Am făcut demersuri la Ministerul Dezvoltării, obținând finantari pentru mai multe proiecte de infrastructura din județ. La nivel de serviciu public de permise auto și Înmatriculări autovehicule am reușit sa reducem perioada de susținere a examenului pentru obținerea permisului de conducere, proba traseu, de la aproape 5 luni la o lună. De asemenea, am deschis un ghișeu unde sunt preluate toate cererile la liber. Spun ca am gestionat bine orice situație de urgentă, fie ca a fost vorba de inundații sau cod roșu de ninsori, fie plan roșu de intervenție la accidente rutiere și incendii. Am demonstrat ca tinerețea nu reprezintă un impediment in a manageria o instituție chiar și la cel mai înalt nivel”, a declarat prefectul Eduard Popica.
Următoarea demisie a fost publicată în Monitorul Oficial de miercuri.
Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a demisionat din funcția de secretar de stat.
Foarte probabil pe lista demiterilor ar urma să se regăsească și subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.
Nelu Sava, directorul Direcției de Finanțe Vaslui Mitiu Ciupilan, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.