Eveniment emoționant la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 (CSC2) din Bârlad. Vineri, capela de la CSC 2  a fost binecuvântată de Preasfințitul Părinte Ignatie, Epsicopul Hușilor. Această capelă este locul unde sunt încreștinați copiii nebotezați, abandonați și neglijați. Deși capela există de șase ani, părintele Ciprian Tacu, cel care slujește acolo, o binecuvântează anual, de Sf. Filofteea. Anul acesta, fiind un an special, a dorit să o binecuvânteze însuși Episcopul Hușilor. Preasfințitul a fost întâmpinat cu pâine și sare de câțiva copii beneficiari ai serviciilor din cadrul CSC2, proveniți din familii sărace, dezbinate, delincvenți, sau victime ale violenței domestice.

Preasfințitul Părinte Ignatie i-a colindat și le-a oferit și daruri de care aveau nevoie – îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și dulciuri. La rândul lor, copiii i-au pregătit un program artistic.

La eveniment au participat reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, ai Primăriei, ai Protopopiatului Bârlad, părinți ai unor copii dar și credincioși din oraș. (V.B.)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.