Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Pregătiți-vă bagajele! Sunt șanse să vă mutați în casă nouă
Lucrările la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii”, care au demarat cu ridicarea unui zid de sprijin, sunt în grafic.
Astfel, în primăvara anului viitor se va putea începe construcția efectivă a imobilelor.
Pe Șoseaua Puiești, nr. 1, vor fi ridicate trei blocuri noi, cu 120 de unități locative, pe șase transoane, cu un regim de înălțime 4E. Ridicarea zidului de sprijin este o lucrare cu o valoare de circa 1,2 milioane lei, fără TVA și este executată de SC Con-in Construcții Industryale SRL Constanța.
“Imediat după finalizarea zidului de sprijin vor începe lucrările la imobilele propriu-zise, adică în luna martie a anului viitor. Executantul lucrărilor la cele trei blocuri, care este din Botoșani, aproape a finalizat proiectarea și de la momentul în care va începe lucrul are ca termen 13 luni să finalizeze ridicarea imobilelor. Este o veste foarte bună, în special pentru tinerii care nu au o locuință și care, sperăm să se poată muta într-o casă nouă peste aproximativ un an și jumătate. În plus, la nivel local, am finalizat și lista cu persoanele calificate pentru închirierea unei locuințe ANL”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Investiția are o valoare de 15.347.000 lei iar lucrările sunt realizate pe o suprafață construită desfășurată de peste 9.500 metri pătrați.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.