Primăvara e din ce în ce mai promiţătoare anul acesta. A venit însoţită de soare, căldură, dans muzică şi versuri. Fiecare zi a fost transformată în sărbătoare.

Şi ziua de ieri a intrat în galeria amintirilor frumoase prin venirea la Bârlad a cunoscutului solist Mihai Trăistariu. Aşa cum ne-a declarat aseară într-un interviu în exclusivitate, cântăreţul a participat prima dată la un concert caritabil pentru a susţine tinere talente.

Pe scena teatrului bârlădean au urcat aseară artistul Mihai Trăistariu, Gino Abaza, Trupa 17,  Şcoala de Canto “Soul Music Art” Clubul Copiilor “Spiru Haret”- clasa profesoarei Monica Moraru.

Spectacolul caritabil “Primăvara ești TU” a fost  conceput astfel încât să poată asigura îndeplinirea obiectivelor  proiectului  MottoYou România: asigurarea necesarului trupei de percuție MottoYou Drummers, înființarea unu mini studio media dedicat tinerilor bârlădeni,  amenajarea unei săli de repetiții şi  derularea unui festival de teatru.
membrii formaţiei: ROXANA, LARISA, IOANA, GEORGIANA, MARIA, PAULA, RALUCA, GEORGIANA, NICOLETA şi ELENA, au avut vădite emoţii dar s-au descurcat minunat. Aplauzele prietenilor, colegilor, profesorilor şi părinţilor care au fost printre spectatori le-au răsplătit munca depusă în sutele de ore de repetitie.

Cine este Michael Marshall?

Responsabil cu această inedită apariţie pe piaţa muzicii româneşti este Michael Marshall, un scoţian îndrăgostit de Bârladul nostru. După spectacol, domnul Marshall ne-a declarat că intenţiile lui au fost doar pozitive şi că în comunitatea noastră se pot face lucruri pozitive. Mama sa este bârlădeancă, de aceea i s-a părut firesc gestul de a ajuta tinerii bârlădeni, ca un dar pentru comunitatea în care a crescut cea care i-a dat viaţă. În situaţia ingrată de a dovedi tot timpul tuturor că nu are intenţii ascunse, domnul Marshall a fost destul de rezervat la început. După ce a înţeles că Jurnalul de Bârlad nu are de gând să fabrice ştiri senzaţionale  a povestit despre felul în care înţelege că lucrurile frumoase chiar se întâmplă atâta vreme cât contribuim la ele.

Ne-a mărturisit că este uşor reticent faţă de presa locală, pentru că într-un articol scris la finele anului trecut, unul din ziarele din Bârlad a denaturat declaraţia lui,  defavorizând imaginea comunităţii. A precizat la modul cel mai clar cu putinţă că imaginea Vasluiului  nu are nicio “ruşine de spălat” –cum a titrat ziarul cu pricina.

În concluzie salutăm oamenii care şi-au pus la bătaie resursele pentru a ajuta aceşti tineri talentaţi. Ne bucurăm să ştim că nu s-a pierdut speranţa şi că se pot face şi lucruri bune şi frumoase.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat într-un fel sau altul în acest proiect.

Iulia Chiper

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.