Profesori de tot râsu’
În fiecare an rezultatele obținute de profesorii candidați la titularizare dezvăluie starea în care educația românească se află. Niciun candidat nu a obținut nota 10, în schimb a plouat cu note de 1 sau 2.
Rușinos! Cei care ar trebui să predea copiilor nu au fost în stare să ia nota de trecere la examenul de titularizare.
Deși au avut posibilitatea să plece,să nu se mai facă de râs, atunci când au văzut subiectele au preferat să se “laude” cu performanța obținută: 1 sau 2.
Aruncând o privire pe site-ul edu.titularizare.ro am găsit notele celor care și-au dorit să le predea copiilor vasluieni.
La disciplina arte vizuale un pretendent a obținut nota 2.55, la biologie 3.80, chimie 1.65, istorie 1.90, la educație fizică și sport 1.55. Nici la limba engleză nu au stat “ very good”- unii au obținut 2.75, la franceză 3.80, psihopedagogie specială 2.20, matematică 4.70.
Limba română le-a dat mari bătăi de cap dacă ar fi să ne luăm după note- 2.55, 3.40 iar religia ortodoxă, cu tot cu îngerul păzitor, nu le-a adus decât 5.35.
Dintre cei 292 de candidaţi ale căror lucrări au fost validate, 118 au reuşit să obţină peste nota minimă necesară atribuirii unui post de titular.
Potrivit calendarului de desfășurare a concursului, contestațiile se vor înregistra la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui în perioada 23-24 iulie, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 30 iulie.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.