Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Reținut pentru furt calificat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 21 de ani, din comuna Ibănești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2019 – februarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii sus-menţionate a pătruns într-un imobil nelocuit de pe raza localității Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui, de unde a sustras bunuri în valoare de peste 12.000 lei.
Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetat de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în luna octombrie 2019, pe raza localității Puțu Olarului, comuna Ibănești.

În data de 4 martie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.