Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

În contumacie cu două doamne binecunoscute în Bârlad, profesorul de muzică a pus la cale un eveniment care atacă sărbătoarea împrumutată de la americani- Valentine’s Day.

“Ziua îndrăgostiţilor de muzică şi poezie” este evenimentul pus la cale de doamna Lili Goga şi  domnul Mihail Manciu, profesorii coordonatori  care au invitat-o să le fie alături pe doamna scriitor Gabriela Ana Bălan.  Aceştia sunt adulţii care, împreună cu un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială de arte “N.N. Tonitza” din Bârlad, vă vor încânta cu acorduri de pian şi versuri de Grigore Vieru.

Ca să vă puteţi convinge cât de frumoasă poate fi o seară în compania muzicii şi poeziei, sunteţi aşteptaţi joi, 14 februarie, orele 16.30, în sala de lectură a Bibliotecii Municipale “ Stroe S. Belloescu”.

Doamna profesor Lili Goga şi domnul profesor Mihail Manciu  sunt două “ frumoase întâmplări” ale şcolii bârlădene de muzică. Ambii sunt iubiţi şi preţuiţi de copii pentru felul în care ştiu să le picure în suflet şi-n minţi dragostea pentru tot ce înseamnă artă.

Profesorul Mihail Manciu este ”vinovat” de o bunătate absurdă; în săptămâna de vacanţă a oferit lecţii de pian gratis! Acest fenomen se poate  numi fără niciun fel de rezerve model de umanitate.

Dragi bârlădeni, nu vă rămâne decât să daţi curs invitaţiei.

Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.