Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

de Mihaela NICULESCU

Anul începe cu dreptul pentru Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui (SAJ). Cele șapte ambulanțe de tip B1-B2 primite recent vor ieși cât de curând pe traseu. Mașinile, marca Renault Master, au fost asigurate CASCO, iar în această perioadă se face instruirea personalului.

„Dotarea cu ambulanțe noi era mai mult decât vitală, în condițiile în care, din cele 36 de mașini, doar jumătate sunt funcționale. Substația Bârlad a primit două ambulanțe, stația Vaslui, două, iar substațiile Huși, Murgeni și Negrești, câte una. Până la mijlocul anului, avem promisiunea că vor mai sosi alte 11 ambulanțe de tip A, B și C. Cele de tip C urmând să fie livrate în cel mai scurt timp”, a declarat, pentru Jurnal de Bârlad, dr. Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

Dotarea celor șapte ambulanțe de tip B primite recent este mult mai performantă decât a celor de tip B folosite până acum de ambulanțierii vasluieni. Ultima dată când SAJ Vaslui a primit ambulanțe noi a fost în perioada 2014-2015, când Serviciul a fost dotat cu șase mașini noi. La această oră, SAJ Vaslui nu are în dotare decât trei ambulanțe de tip C, singurele echipate cu aparatură de terapie intensivă, dar care sunt uzate atât fizic cât și moral.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.