Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Pompierii vasluieni au donat, din nou sânge. Pe 23 Ianuarie aceștia s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bârlad urmând ca acest gest să fie repetat și pe 25.
Pompierii militari vasluieni au înţeles că pot salva o viaţă nu numai prin intervenţiile la care sunt solicitaţi zi de zi, ci şi, printr-o simplă donare de sânge. În zilele de 23 și 25 ianuarie 2019, a venit rândul pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad, uniți, sub comanda locotenentului colonel Codrianu Viorel, să salveze o viață.
Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui răspunzând şi în anii trecuţi solicitărilor Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.
“Fiți alături de noi, fiți alături de salvatori, fiți conștienți că, această acţiune poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Este un gest pe care oricare din noi îl poate face”.
Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!” este parte din sufletul pompierului” a declarat George Onofreiasa purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
Fiecare acțiune de acest gest îi poate ajuta pe cei care au mare nevoie de ajutor. Cu fiecare picătură de sânge donată , un alt om poate fi salvat.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.