Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Ministerul Muncii și Justiției Sociale organizează concurs în vederea ocupării a 29 posturi de asistent social, în afara organigramei.
Instituția are nevoie de oameni în județele Botoșani, Buzău, Galați, Tulcea, Brăila, Constanța, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Ilfov, Olt, Dolj,
Gorj, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara, Timiș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Iași, Vaslui, Sibiu, Sălaj, Cluj, Harghita, Covasna.
Angajările se fac în cadrul Direcției Generale Planificare Bugetară și Management Financiar – Unitatea de Implementare a proiectului „INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare, contract de finanțare POCU/2/3/113589, astfel:
· în data de 15 februarie 2019, ora 10.00 – proba scrisă
· în data de 21 februarie 2019, ora 10.00 – interviul.
Proba scrisă se va desfășura în locația din B-dul Magheru nr.31, sector 1 București, iar interviul la sediul ministerului din Str. Dem. I. Dobrescu nr. 2-4 sector 1 București.
Proiectul noncompetitiv INTESPO – Înregistrarea tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare, prin care s-au alocat peste 47 de milioane de euro, fonduri europene, pentru sprijinirea tinerilor inactivi să intre pe piaţa muncii, a fost aprobat de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman .
Acțiunea este menită să crească numărul de tineri inactivi NEETs (Not in Education, Employment or Training) înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare (SPO), precum şi identificarea altor cel puţin 200.000 de tineri NEEts inactivi, cu vârsta cuprinsă între 16-24 de ani, neînregistraţi la SPO.
Categoria de tineri NEETs include tineri care nu au reuşit să se integreze pe piaţa muncii din diverse motive (lipsa oportunităţilor de ocupare, lipsa competenţelor cerute pe piaţa muncii etc.) şi care nu sunt cuprinşi în programe de educaţie sau formare.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.