Dacă sunteți dornici de pefecționare, dacă sunteți profesori de gimnaziu sau liceu, cu siguranță vă va interesa să aflați mai multe!

                        Aşadar, dacă eşti profesor la gimnaziu sau liceu, te poți ȋnscrie la aceste sesiuni educaționale.

Programul, care a fost implementat pentru prima dată în anul 2018 în România, Italia, și Suedia, este menit să încurajeze tinerii din medii defavorizate să fie cetățeni digitali puternici și eficienți. GEYC este unicul partener al programului în țara noastră.

Ȋn cadrul programului vor fi organizate 10 cursuri de formare pentru profesorii de gimnaziu și liceu, pentru ca aceștia să poată aplica curriculum-ul la clasă. Locurile sunt limitate și participarea este gratuită. Cursurile durează 1 zi de lucru. În fiecare oraș cadrele didactice pot participa la curs fie în timpul săptămânii, fie în weekend, după disponibilitate. Astfel, aplicând aceste sesiuni la clasă, profesorii parteneri vor contribui  ȋntr-o mai mare măsură la educația elevilor .

            Etapele pe care trebuie să le parcurgă doritorii sunt următoarele:

Înscrierea prin completarea formularului de înscriere care se găseşte pe pagina oficială a dezvoltatorului Young Digital Leaders, geyc.ro/ydl. Urmează etapa de e-learning ce presupune parcurgerea materialelor primite online. Apoi participarea la unul din cursurile de formare la data şi locația precizată ȋn tabelul de mai jos avănd ca efect organizarea unui workshop în instituția de învățământ de origine şi, ȋn final, completarea online a formularelor de raport ale evenimentelor conform datelor agreate.

Data Locația
05 și 06 Aprilie Oradea
05 şi 06 Aprilie Cluj
12 şi 13 Aprilie Bucureşti
05 şi 06 Mai Constanța
12 şi 13 Mai Iaşi

 

Printre beneficiile câştigate de partenerii locali se numără: titulatura de „Partener local al proiectului” din cadrul  Young Digital Leaders, acordarea unei diplome în format digital de recunoaștere a meritelor pentru cadrul didactic (partenerul local) care a trecut prin toate etapele proiectului în timpul agreat şi titulatura ”Promoter of Digital Citizenship” care va fi acordată celor 4 profesori aleși aleator spre a fi monitorizaţi la clasă de către echipa GEYC.

Titularii vor intra în procesul de selecție pentru a face parte din delegația României la evenimentul de încheiere al proiectului ce va avea loc la Bruxelles în noiembrie 2019.

Pentru informații complete consultați site-ul ydl@geyc.ro.

Mult succes participanților!

Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.