Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Și l-au prins cu… panoul proaspăt șterpelit

Doi polițiști locali din cadrul Biroului de ordine publică, aflați în misiune de patrulare pedestră pe B-dul. Epureanu au prins în flagrant pe un bărbat în vârstă de 36 ani, din Bârlad, în timp ce încerca să sustragă acumulatorul unui dispozitiv fotovoltaic destinat să emită semnal luminos de avertizare la o trecere pentru pietoni.

Asupra suspectului a fost găsit un rucsac, în care se aflau mai multe chei fixe.

Persoana depistată a fost predată organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

„Poliția Locală Bârlad va intensifica patrulările în toate zonele în care am realizat investiții pentru siguranța cetățenilor, pentru agrement sau pentru înfrumusețarea orașului, cu scopul de a preveni acte de vandalism ori furt. După cum am anunțat, nu vom mai tolera ca persoanele certate cu bunul simț să își bată joc de banii publici, motiv pentru care măsurile luate vor fi drastice. Facem apel, în continuare, la cetățenii de bună credință ai municipiului să semnaleze orice act de distrugere sau furt al bunurilor publice, pentru că numai acționând împreună putem demonstra că trăim civilizat, așa cum este normal”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Acesta a solicitat organelor de urmărire penală demararea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de furt, având în vedere că, recent, a mai fost constatată sustragerea unui echipament de acest fel, care era montat pe un stâlp cu indicator rutier ce semnaliza o trecere pentru pietoni la intersecția Bulevardului Epureanu cu strada Constantin Hamangiu.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.