Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În anul Centenarului , trei pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au trecut în rezervă, cu drept de pensie.

 

Comandantul Detașamentului de Pompieri Bârlad, locotenentul colonel Lăcătușu Cristian, a spus adio armelor lăsând loc liber tinereții, după 28 ani.

Șeful de tură de la Detașamentul de Pompieri Vaslui, plutonierul adjutant șef Spătaru Nelu, după 27 ani sub drapel, în care a șlefuit și învățat pe mulți colegi din tainele pompierilor.

Și colegul acestuia de la Huși, plutonierul adjutant Sfetcu Nicu, după 26 ani de serviciu, își ia rămas bun de la camarazii cu care a împărtit atât suferințe, cât și bucurii.

“ La  finalul unei cariere de excepţie ca pompier salvator, colegii din cadrul Inspectoratului  vă doresc sănătate, bucurii, pensie lungă, plină de împliniri și bucurii alături de cei dragi!

Trecerea în rezervă, despărțirea de uniforma militară nu va însemna și despărțirea de spiritul și valorile instituției pe care cu onoare ați slujit-o!Noi, cei rămași sub arme, avem onoarea de a vă saluta!”au scris reprezentanții ISU Vaslui pe pagina instituției.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.