#sieu Bârlădenii vor autostrăzi
 Vineri, 15 martie, ora 15 zeci de bârlădeni au oprit munca și au transmis doleanța lor, dorința tuturor românilor: vrem autostrăzi.
Poate mai mult ca în alte regiuni, orașul Bârlad are nevoie de această infrastructură pentru a se dezvolta. Dacă aceste lucruri ar fi construite, investitorii vor apărea și se vor crea locuri de muncă. Născându-se aceste noi servicii, copii și tinerii bârlădeni ar avea un viitor.
Pentru aceste lucruri, oamenii acestui oraș au oprit astăzi activitatea și și-au pus speranța că ceva se va întâmpla.
Că acești politicieni, aflați vremelnic în fruntea țării vor realiza că îngroapă speranța prichindeilor și adolescenților. Că ne dorim să avem spitale, școli,șosele și să fim tratați cu respect. Că dorim să fim demni și să trăim într-o țară în care se face ceva și pentru cei care contribuie, lunar, la indemnizațiile și pensiile speciale.
Acesta a fost mesajul celor care astăzi au ales o altă formă de protest, au demonstrat că încă mai credem că lucrurile se pot schimba, că pot să trimită un semnal diferit față de protestele cu care s-au obișnuit deja.
Medici, taximetriști, funcționari publici, vânzători,patroni s-au solidarizat astăzi cu întreaga țară. A fost doar un prim semnal, poate anemic, dar a fost un semnal. Un SOS al nemulțumirilor care, domnilor politicieni s-ar putea să vă afecteze viața politică.
Nu îi subestimați, sunt mulți și supărați că așteaptă de zeci de ani să vadă luminița de la capătul… autostrăzii!
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.