Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Șoseaua de centură… la anu’ . 

Vești proaste pentru cei care mai sperau să vadă minunea întâmplându-se. Bârlădenii mai au de așteptat patru luni până când, ar putea începe lucrările pentru șoseaua ocolitoare a orașului.

Șoseaua de centură… la anu’
Un popândău sau o veveriță ar putea bloca lucrările de începere a șoselei mult așteptate de bârlădeni.
Vestea proastă a fost dată de deputatul PSD, Adrian Solomon, în cadrul celei mai recente conferințe de presă.
“Se așteaptă o autorizație de la mediu pentru că șoseaua tranzitează o zonă de protecție-Sit natura 2000. Este nevoie să treacă o perioadă de patru luni de când anunțul a fost dat (în septembrie) și se așteaptă ca popândăul din Lunca Bârladului să spună dacă are sau nu nevoie. Este legea făcută de Tăriceanu în 2005-2008”, a declarat social-democratul Adrian Solomon.
Un sit Natura 2000 (numit și sit de importanță comunitară) este o arie protejată ce face parte din rețeaua ecologică europeană Natura 2000, cu rol principal de protecție și conservare a speciilor și habitatelor de pe teritoriul Uniunii Europene.
În România au fost înființate 273 de situri Natura 2000 pentru protecția speciilor și habitatelor în urma aderării la Uniunea Europeană în 2007.
Așadar, răbdare trebuie să aibă bârlădenii.
Poate, cândva în această viață cei care locuiesc pe Epureanu sau V. Pârvan își vor vedea visul cu ochii: fără trafic greu în aceste zone. Și poate,datorită acestei infrastructuri vom avea și investitori.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.