Începând cu data de 18 februarie 2019, ora 10.00 până pe 25 februarie 2019, ora 00.00, munca și implicarea asistenților sociali și a celor care au sprijinit asistența socială în anul 2018 pot fi recunoscute printr-un simplu vot online aici http://poll.cnasr.ro.

Voturile sunt contorizate cu o întârziere de 12 ore datorită filtrului pus de administratorii poll-ului. Din județul Vaslui au fost nominalizați: Halapciug Elena la categoria premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului, Teacă Octavian, Armenia Bogdan Georgian, Vlad Viorel Iulian și Bontea Oana Elena.

Deputatul PSD Adrian Solomon a fost nominalizat la categoria „politicianul anului”, iar CNASCR Vaslui a fost nominalizată pentru cea mai activă sucursală CNASCR. Asistenții sociali merită să fie promovați!

Acești lucrători sunt în mijlocul celor mai grave și mai complexe probleme cu care se confruntă societatea – sărăcie, boli mentale, rasism, discriminare, protecția drepturilor copilului, familie și comunități, încercând să găsească soluții pozitive.

Pe 20 martie 2018, la Ateneul Român, de „Ziua Mondială a Asistenţei Sociale”, vor fi celebrați cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social. Gala este despre și pentru ei, așa că votați-i pe cei mai buni!

Cristina Rădulescu

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.