Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

   Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României a revenit la Bârlad. Cicerone Radu Busuioc, preşedintele asociaţiei şi trainer Mirela Saidi  au răspuns afirmativ Şcolii nr. 2  “Vasile Pârvan” la invitaţia de a susţine cursuri de igienă şi acordarea primului ajutor şi comunicare. Astăzi este a treia zi când cei doi vor  susţine cursuri elevilor acestei instituţii de învăţământ în cadrul săptămânii “Şcoala altfel”.

     Ieri, echipa “ Jurnal de Bârlad“ a fost în rândul elevilor pe parcursul a două ore, timp în care trainer Mirela Saidi a fermecat  audienţa cu un curs de “basic life support” şi un curs elementar de igiena mâinilor. A fost o întâlnire interactivă la finalul căreia Cicerone Busuioc a subliniat importanţa sintagmei “minte sănătoasă în corp sănătos”.

Copiii au fost receptivi la informaţie şi au înţeles cât de important este să ai noţiuni bazice despre acordarea primului ajutor.

Pe lângă prevenţie şi dezvoltare personală, elevii vor avea parte şi de alte activităţi interesante: vizită la Planetariu, vizionarea unui film la cinema, vizite la licee, acţiuni de conştientizare şi ecologizare, cursuri de matematică distractivă, jocuri şi cântece în limba engleză şi franceză. Să nu uităm de reprezentanţii de la IPJ Vaslui şi CPCA care le vor vorbi copiilor despre prevenirea delicvenţei juvenile şi a consumului de droguri, două pericole reale care pot periclita dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor noştri .

Salutăm iniţiativa celor de la ITMR şi felicităm profesorii coordonatori şi conducerea şcolii “Vasile Pârvan” pentru activitatea variată  şi interesantă pe care au ales-o pentru această săptămână.

Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.