Turneul corturilor” din nou la Bârlad

Pe terenul de rugby Rulmentul, în data de 18 mai, va debuta ediția a treia a Turneului Corturilor. Competiția are mai multe etape, urmând să se desfășoare în mai multe locații din zona Moldovei.

„Turneul corturilor” din nou la BârladCompetiția sportivă aduce la start meciuri de minirugby la categoriile de varsta U10 și U12, dar și întâlniri de old-boys.

Astfel, la minirugby vor participa juniori de la: Suceava, Focșani, Tecuci, Tanacu și Bârlad.

Desfășurat sub motto-ul „Rugby de la mic la mare”, Turneul Corturilor își dorește să devină o competiție de tradiție pentru echipele de juniori și old-boys în vederea promovării acestui sport, a creșterii numărului de practicanți, promovarea intensă a valorilor jocului de rugby (disciplină, respect, integritate, solidaritate, pasiune), socializarea între echipele de old-boys și cele de mini-rugby, păstrarea spiritului tradițional moldovenesc în organizarea turneelor.

„Turneul corturilor” din nou la Bârlad

Această competiție este organizată de asociațiile județene de rugby Vaslui, Iași, Suceava și Vrancea, în colaborare cu echipele din orașele gazdă și diverși sponsori, cu sprijinul Departamentului de Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federației Române de Rugby.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.