Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Un album foto de istorie
Subprefectul Mircea Gologan a participat la lansarea albumului de fotografie dedicat Centenarului Marii Uniri, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.
Conducerea ISJ a avut o misiune dificilă de a selecta din mii de fotografii care ilustrează activitățile dedicate momentului unic trăit de mii de elevi și cadre didactice, pentru a obține albumul, format din 100 de pagini pentru 100 de ani.

Un album foto de istorie

”Mulțumesc pentru invitație și felicitări pentru realizarea acestui album. Instituția Prefectului are o colaborare foarte bună cu Inspectoratul Școlar. Vă doresc să continuați această muncă. Să țineți stindardul sus, astfel încât copiii noștri pe care îi educați să ne poată urma, astfel încât să ne depășească. Să-i convingem să se întoarcă și la Vaslui”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.

Participanții au asistat la vernisajul unei compoziții de pictură, realizată de elevii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad, intitulată ”Tempus”, lucrare donată Inspectoratului Școlar Vaslui.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.