Un alt actor vasluian joacă într-un serial național

Avem oameni talentați în acest județ! După actorul bârlădean Emilian Oprea care poate fi urmărit în serialul românesc “Vlad” a sosit momentul ca unui alt vasluian să îi fie recunoscut talentul.
Marian Olteanu a reușit să se impună în lumea teatrului dar și a filmului.

Actorul vasluian Marian Olteanu îl va interpreta pe Sorin în serialul românesc “Sacrificiul” difuzat de Antena 1.

Marian Olteanu a terminat UNATC și se poate lăuda deja cu premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină cu rolul Printzul Mic din „Apa Vie” de Daniel Chirilă, după Frații Grimm, regia și coregrafia Ștefan Lupu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”. Actorul a mai jucat în spectacole ale Teatrului Mic precum “Romeo și Julieta”, “Deșteptarea Primăverii”, “Mama” sau “Visul unei nopți de vară”.
“Am observat că de câțiva ani serialele TV se bucură de o popularitate foarte mare și nu poate fi decât un lucru benefic pentru mine să fac parte dintr-un asemenea proiect. Sunt convins că mă va ajuta foarte mult să evoluez ca actor, pentru că este o diferență foarte mare între teatru și film. M-am bucurat când am văzut că fac parte din aceeași distribuție cu colegul meu de la Teatrul Mic, domnul Claudiu Istodor. Mi-aș dori din tot sufletul să am o secvență cu doamna Ana Ciontea și cu domnul Marian Râlea, dar să vedem dacă mi se va îndeplini dorința” a declarat Marian Olteanu pentru Antena1.ro
Actorul vasluian îl va interpreta începând cu luna februarie în serialul “Sacrificiul” pe Sorin, un copil de bani gata. A primit de la viață tot ce și-a dorit: mașini, carduri, excursii în străinătate. În România se simte sufocat si pleacă la Paris, unde tatăl său îi trimite foarte mulți bani pentru a se întreține. Vremurile se schimbă în România și tatăl lui Sorin este judecat și condamnat de DNA la închisoare cu confiscarea averii. Viața de huzur a lui Sorin se oprește și se împrietenește cu Victor pentru a supraviețui, iar în final ajunge omul lui de încredere.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.