Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un alt inconștient oprit la timp . ​Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate pe drumurile publice ale județului Vaslui încălcând normele rutiere în vigoare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ248, pe raza localității Duda, comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic un vehicul de tip A.T.V, neînregistrat, condus de un bărbat în vârstă de 52 ani, din comuna Duda-Epureni.

Un alt inconștient oprit la timp

Un alt inconștient oprit la timpCu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu figurează în bazele de date ca având eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înregistrat conform prevederilor legale în vigoare.
Un alt inconștient oprit la timp
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1, din Codul Penal, respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 334, alineat 1, din Codul Penal.
Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.