Un nou spectacol la Planetariul din Bârlad ​

Planetariul din cadrul Muzeului “Vasile Pârvan” din Bârlad are în program un nou spectacol. “De la Terra spre Univers” (From Earth to the Universe). ​ Recent la Muzeul “Vasile Pârvan” din Bârlad, pe secţia de Astronomie s-a achiziţionat un spectol de planetariu “De la Terra spre Univers” (From Earth to the Universe).

​În noul show de planetariu este prezentat în imagini spectaculoase o incursiune prin istoria astronomiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent.

Un nou spectacol la Planetariul din Bârlad

Vizitatorii sunt purtaţi apoi, într-o călătorie fantastică prin Sistemul Solar, Calea Lactee şi în final, prin Univers. ​Spectacolul de planetariu se adresează în special elevilor, studenţilor şi tuturor celor pasionaţi de astronomie şi ştiinţă.

Cei interesaţi de noua achiziţie pot viziona spectacolul, începând cu data de 15 mai 2019. Reamintim că proiecţiile de planetariu se desfăşoară în fiecare zi de marţi până sâmbătă, la orele 11:00, 13:00 şi 15:00. Pentru o proiecţie este necesar un minim de 20 persoane, preţul biletului este 6 lei.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.