Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un roboțel minune va dezinfecta holurile și saloanele spitalul bârlădean

Reprezentanții spitalului bârlădean anunță că sunt noii proprietari ai robotului Hyperlight achiziționat prin amabilitatea Consiliului Local și Primăriei.

Un roboțel minune va dezinfecta holurile și saloanele spitalul bârlădean

“Dar din dar se face rai”, acest lucru întâmplându-se și în cazul spitalului bârlădean care au primit un roboțel care va avea grijă să ucidă virușii și bacteriile.

“Astăzi vrem să mulțumim Primăriei Bârlad și Consiliului Local Bârlad pentru robotul de dezinfecție Hyperlight care a ajuns de curând la noi! Vă suntem recunoscători!”au transmis reprezentanții unității bârlădene.

Banii necesari achiziționării robotului de dezinfecție UVC Hyperlight în valoare 270.000 lei au fost votați în ultima ședință a CLM Bârlad.

Robotul de dezinfectare HyperLight este un robot special conceput pentru a preveni infectii nosocomiale prin metoda de dezinfectare UVGI. UV germicid (254 nm UVC) este capabil să omoare și să inactiveze microorganismele prin distrugerea acizilor nucleici și perturbând ADN-ul sau ARN-ul, lăsându-i incapabili să se reproducă și să se repare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.