Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un VASLUIAN IRESPONSABIL a părăsit spațiul de izolare

Conform datelor furnizate de DSP Vaslui, luni 23 martie 2020, în comuna Zorleni se aflau în izolare la domiciliu, ca măsură necesară pentru gestionarea infecțiilor cu Coronavirus, membrii unui număr de 39 de familii.

Un VASLUIAN IRESPONSABIL a părăsit spațiul de izolare“Din păcate, o persoană iresponsabilă a părăsit locația în care se afla în izolare, ignorând pericolul la care se expune atât el cât și cei din jurul său. A fost însă identificat de organele abilitate și transportat la un centru de carantină din municipiul Vaslui.
Am rugămintea la dumneavoastră de a nu ieși din tiparul oamenilor cumpătați, evitați pe cât posibil deplasările în afara gospodăriilor și respectați recomandările autorităților care gestionează situațiile de urgență din această perioadă deosebită.
De responsabilitatea dumneavoastră depinde sănătatea noastră a tuturor!”a transmis prin intermediul paginii sale de socializare,primarul comunei Zorleni,Paula-Denisane Hultoană

Pentru respectarea măsurii de izolare la domiciliu Direcția de Sănătate Publică Vaslui, de la începutul epidemiei COVID – 19 până în prezent, a efectuat 72 de controale, a aplicat 20 de avertismente și 10 amenzi în valoare de 115.000 lei.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui de la începutul epidemiei cu noul coronavirus și până la data de 22.03.2020 au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de 124.850 lei, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu COVID – 19.

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.