Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în scurt timp, vor începe lucrările la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii”.

Astfel, pe șoseaua Puiești, nr. 1, vor fi ridicate două imobile noi, cu 120 de unități locative, pe șase transoane, cu un regim de înălțime 4E. Zilele trecute, executantul lucrărilor (asocierea SC Consproiect M SRL Botoșani – SC Colosseum Print SRL Bihor – SC Nord Proiect SA Botoșani) a anunțat că zilele acestea va începe efectiv organizarea de șantier, după ce în luna decembrie, a anului trecut, a preluat amplasamentul. Inițial, executantul va demara proiectarea, preconizată a dura cel mult 8 luni, urmată de execuția lucrărilor de construcție, care se va întinde pe alte 13 luni.

„După aproape nouă luni de blocaj, intrăm în linie dreaptă și cu acest obiectiv. A început deja pregătirea terenului pe care se vor ridica imobilele cu cele 120 de locuințe și astfel începe efectiv organizarea de șantier. Este o veste foarte bună, în special pentru tinerii care nu au o locuință și care, sperăm să se poată muta într-o casă nouă peste aproximativ doi ani”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Investiția are o valoare de 15.347.000 lei iar lucrările sunt realizate pe o suprafață construită desfășurată de peste 9.500 metri pătrați.

 

Cristina Rădulescu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.