Viceprimarul urbei, Roxana Miron Feraru nominalizată la secțiunea “Politicianul anului”

Începând din data de 17 februarie 2020 și până pe 24 februarie 2020, eforturile și implicarea asistenților sociali pot fi apreciate printr-un simplu vot online, pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială. La secțiunea “politicianul anului” a fost nominalizată și Roxana Miron Feraru, actualul viceprimar al orașului.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a este organizată în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român, de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.
Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.
În următoarele zile publicul va vota și personalitățile care au susținut cel mai activ subiectele de interes social, fie că sunt jurnaliști sau politicieni.
435 de nominalizați au intrat în această competiție printre aceștia numărându-se și Roxana Miron Feraru,viceprimarul orașului Bârlad.
“Mulțumesc Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR), structura teritoriala Vaslui, pentru onoarea și bucuria pe care mi-au făcut-o prin nominalizarea mea la cel mai important eveniment din România în domeniul asistenței sociale… o nominalizare care nu face decât să mă responsabilizeze și mai mult pentru a fi, în continuare, alături de instituțiile guvernamentale și neguvernamentale care oferă servicii sociale în comunitățile noastre.
Vă invit să mă votați , în perioada 17-24 februarie,și de asemenea, vă rog să îi votați și pe colegii asistenți sociali și sucursala CNASR Vaslui în această competiție, pentru ca Bârladul și județul Vaslui să ajungă în marea finala, care va avea loc în data de 17 martie la Ateneul Român” a declarat,printr-o postare publică Roxana Miron Feraru.
În total un număr de șase vasluieni sunt nominalizați la diferite secțiuni ale Galei,iar în 2019 titlul de “politicianul anului” a fost câștigat de deputatul bârlădean, Adrian Solomon.
Cristina Rădulescu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.