Vin biletele! Să apară beneficiarii . Conducerea Casei Teritorială de Pensii Vaslui informează că, începând cu data de 18 martie începe procesul de alocare a biletelor la tratament balnear asigurate prin unitățile de tratament aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice.

Vin biletele! Să apară beneficiarii
Vin biletele! Să apară beneficiarii

Astfel, Casa Teritorială de Pensii Vaslui a primit un număr de 77 bilete de tratament pentru următoarele staţiuni: Nicolina, Covasna, Amara, Buziaș, Pucioasa și 1 Mai.

Datele de prezentare în staţiune sunt: 18 și 19 martie 2019, în funcţie de staţiunea solicitată.

Toate persoanele interesate să se prezinte la sediul instituției din Vaslui, Biroul nr. 1. Aceasta, pentru a intra în posesia biletelor de tratament dorite.

Durata sejurului unui bilet de tratament în anul 2019 este de 16 zile. Durata tratamentului balnear este de 12 zile şi biletele de tratament se acordă individual.

În unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice este asigurat pentru anul 2019 un număr de maximum 59.622 de bilete de tratament balnear. Acestea sunt repartizate pe 19 serii de trimitere.

În data de 13 martie a fost publicată în MO al României hotărârea nr. 1399 din 13.03.2019. Se referă la acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2019. Acordarea se face  prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice.

Conform acestui act normativ a fost aprobat numărul biletelor de tratament balnear care se poate acorda în anul 2019. Biletele se acordă prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice. A fost aprobat şi modul de acordare, de distribuire şi de decontare a acestora.

Se face referire la unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice. În acestea este asigurat pentru anul 2019 un număr de maximum 59.622 de bilete de tratament balnear. Biletele sunt repartizate pe 19 serii de trimitere.

Cristina Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.