Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

600 de familii care locuiesc în cartierul Deal II au motive de bucurie. Începând cu data de 11 februarie au fost demarate lucrările de extindere a rețelei de gaz. Astfel, străzile Henri Coandă, Anghel Saligny, Arhimede, Ciprian Porumbescu, Dosoftei, C. I. Parhon, Aleea Crângului și aleile de legătură 9, 10, 11, 12 și 13  din localitatea Bârlad vor avea gaze naturale. Lucrările se vor finaliza cel târziu pe data de 11 decembrie 2020. Valoarea investiției, care presupune extinderea rețelei actuale pe o distanță de circa 8 kilometri, este de aproximativ 870.000 lei iar constructorul desemnat câștigător este SC Instal Con SRL Botoșani.

„De mai bine de 15 ani, o parte din Cartierul Deal II așteaptă să fie racordat la rețeaua de gaze naturale a orașului. Au mai fost două încercări până acum, dar fără succes, din cauza unor detalii tehnice de execuție. Din fericire, de ieri, 11 februarie 2019, au început lucrările iar finalizarea proiectului este un câștig real pentru mai bine de 600 de familii din acel cartier. Sperăm ca până la finele anului 2020, așa cum este prevăzut în contract, lucrările să meargă bine și să nu întâmpinăm alte dificultăți. Vrem, totuși, să facem un apel la beneficiarii acestui proiect să înceapă de pe acum demersurile de racordare la rețea, în vederea obținerii avizelor necesare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Fondurile pentru realizarea proiectului provin de la bugetul local și au fost aprobate de consilierii locali bârlădeni, la inițiativa Executivului.

Cristina Rădulescu

Loading...

1 COMENTARIU

  1. vai tie tie targ pacatos, mai bine de aia de la Tugueta ca lor nici nu le trebuie gazul vost si nici referendum nu le trebuie mortilor ca sa faca parte gropile lor din hue. pana si in nato ati varat mortii cu sila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.