O duminică specială pe care ar fi bine să n-o irosiți pe canapea, ȋn fața televizorului.

    De la 10.00 la 14.00, duminică, 31 martie 2019 , în Grădina Publică Bârlad,la foișor, elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”  vă aşteaptă cu surprize aducătoare de bucurii. Toți doritorii, indiferent de vârstă sunt invitați la  Târgul SENZO – BUCURIA!

                                            Scopul

Scopul acestui eveniment este de a readuce participanții la bucuria sinceră, firească a copilăriei, departe de evaluările, criticile și prejudecățile atât de prezente în viața noastră de astăzi. Această întoarcere la emoțiile pure se va realiza prin intermediul conectării participanților la realitate și la frumos prin simțuri.

                                              Ateliere

Astfel, vor fi organizate mai multe ateliere de lucru. Atelierul  de arte vizuale ,unde participanții vor utiliza culorile prin: pictură de panouri mari, pictură pe față şi desene pe asfalt. Atelierul  muzical va da posibilitatea  participanților  să confecționeze  instrumente muzicale neconvenționale pe care le vor utiliza pentru a obține compoziții muzicale proprii. Atelierul  kinestezic invită  participanții la vânătoare de comori, dansuri și modelarea baloanelor. Și cel mai dulce dintre toate: atelierul gustativ unde toată lumea va fi răsfățată cu tombola de dulciuri și fructe.

                                            Organizatori

Activitatea este propusă de către echipa de animatori a liceului, formată din elevii Oprea Larisa, Rusu Magda și Enache Ștefan, coordonată de prof. dr. Marinescu Daniela și prof. Năstase Alina.

Echipa de animatori a organizat grupele de elevi de la clasele a IX-a și a X-a, specializările învățător – educator, instructor de educație extrașcolară, arte plastice și decorative și instructor muzical pentru a pregăti atelierele de lucru.

Alături de acești elevi, remarcăm implicarea doamnei director prof. Pașca Gabriela și a domnului profesor Piciu Eduard care au contribuit la pregătirea materialelor pentru atelierele de lucru.

De asemenea, evenimentul este realizabil prin implicarea Primăriei Municipiului Bârlad ȋn calitate de partener în acest proiect, a părinților și sponsorilor.

                                         Rezultate

Rezultatele acestei activități vor fi prezentate în cadrul Olimpiadei Naționale a Animatorilor (pentru licee pedagogice) care se va desfășura la Odorheiu Secuiesc în perioada 9 – 12 mai 2019.

Sunteți aşteptați să fiți părtaşii bucuriei!

Iulia Chiper

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.